Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Trapbekleding natuursteen

Trapbekleding natuursteen

In veel moderne interieurs wordt een trapbekleding van natuursteen toegepast. Hardstenen traptreden in dezelfde stijl als de rest van de vloer zijn dan ook met recht een lust voor het oog. Bij de Kempense Steenkapper in Westerlo kunt u trapbekleding van natuursteen kopen. Deze natuursteen wordt in eigen land gewonnen. Omdat de Kempense Steenkapper in Westerlo grote hoeveelheden tegelijk afneemt, en omdat er minder aan transportkosten hoeft te worden betaald, zijn hardstenen traptreden zeer aantrekkelijk geprijsd.

Trapbekleding van natuursteen als waardevaste investering in uw huis

Het is waar dat u uw trap kunt laten bekleden met andere materialen zoals tapijt, vinyl of hout en dat dit in eerste instantie goedkoper lijkt dan natuursteen. Hardstenen traptreden zien er wel veel mooier uit! En zijn ze nu echt veel prijziger? Het punt bij de bovengenoemde materialen is dat deze aan slijtage onderhevig zijn. Na verloop van tijd zult u deze bekleding moeten vervangen terwijl hardstenen traptreden niet tot nauwelijks slijtage ondervinden tijdens het gebruik. En als u in de toekomst uw huis wilt verkopen, dan werkt een mooie trapbekleding van natuursteen waarde verhogend voor uw huis. Investeer in de toekomst, investeer in hardstenen traptreden van de Kempense Steenkapper!

Welke natuursteen kiest u als trapbekleding?

Bij de Kempense Steenkapper kunt u kiezen uit meerdere soorten natuursteen. Zo hebben wij Belgische arduin of blauwsteen, maar behoren ook marmer en graniet tot de opties. Weet u nog niet welke soort natuursteen het beste past bij uw trap? Kom dan even langs! In de toonzaal kunt u alle producten van natuursteen zelf bekijken en meteen overleggen met een collega van de Kempense Steenkapper. Bij vragen kunt u ons ook contacteren via het contactformulier of op het telefoonnummer 016 84 45 16.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16