Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Raamtabletten binnen

Raamtabletten binnen

Uw hardstenen raamtabletten voor binnen bestelt u bij de Kempense Steenkapper in Westerlo. Raamtabletten van natuursteen zorgen binnen voor een prachtig geheel. Zeker wanneer u de steensoort afstemt op bijvoorbeeld uw vloer. Bij de Kempense Steenkapper kunt u kiezen uit raamtabletten voor binnen van verschillende soorten Belgische natuursteen. Kom langs in de toonzaal om ze van dichtbij te bekijken en contacteer de Kempense Steenkapper als u nog vragen heeft.

Met hardstenen raamtabletten voor binnen maakt u uw interieur echt af!

Door raamtabletten van natuursteen binnen aan te laten brengen stemt u alle losse onderdelen van uw huis op elkaar af, waardoor u een geheel creëert. De raamtabletten kunnen zelfs uit een stuk vervaardigd worden, waardoor er geen naden meer zijn. Ook over het onderhoud hoeft u zich niet druk te maken. Natuursteen is erg duurzaam en voor de schoonmaak heeft u slechts een doekje en wat water nodig.

Advies nodig? De Kempense Steenkapper helpt u graag verder

Heeft u nog geen keuze kunnen maken in het soort raamtabletten voor binnen in uw huis? Wilt u hier graag wat meer advies over? Of zit u met vragen die u graag beantwoordt zou zien? Contacteer de Kempense Steenkapper dan vandaag nog voor een advies op maat. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 016 84 45 16.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16