Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Natuursteen kopen

Natuursteen kopen

Wist u dat u als aannemer of projectontwikkelaar echte Belgische natuursteen op maat kunt kopen voor zeer competitieve prijzen? Bij de Kempense Steenkapper in Westerlo kan het! Al vele jaren is deze steenkapper betrokken bij de verwerking van natuursteen dat afkomstig is uit Henegouwen. Belgische natuursteen staat bekend als een van de beste steensoorten die u ook op maat en in grote hoeveelheden kan kopen. Maak vandaag nog een afspraak bij de Kempense Steenkapper of neem contact op bij vragen.

Natuursteen op maat kopen; als klant bent u koning!

En als zodanig mag u allereerst een product van topkwaliteit verwachten. De natuursteen die u bij ons kunt kopen voldoet aan de heersende WTCB-normen en is daarmee sterker en duurzamer dan de natuursteen die u kunt importeren uit andere landen. Omdat wij bij de Kempense Steenkapper groot afnemen, drukt dit de prijs bij onze leveranciers. Voor u betekent dat een zeer scherpe prijs voor natuursteen op maat. En beschikt u zelf niet over de middelen om de natuursteen naar uw werf toe te brengen? Dan doen wij het voor u!

Volledig afgewerkte natuurstenen producten in onze toonzaal

Naast natuursteen op maat, bestelt u ook compleet afgewerkte producten bij de Kempense Steenkapper. Zo kunt u terecht voor deuromlijstingen, keukentabletten en wastafels van Belgisch arduin, graniet, marmer of composiet. Wilt u groot inkopen? Maak dan een afspraak bij de Kempense Steenkapper door het contactformulier in te vullen of te bellen met 016 84 45 16. Bij uw bezoek kunt dan meteen de afgewerkte producten die wij voor u kunnen maken bekijken in onze toonzaal.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16