Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Natuursteen bewerken

Natuursteen bewerken

U kunt natuursteen laten bewerken door de professionals bij de Kempense Steenkapper in Westerlo. Natuursteen wordt veel gebruikt als afwerking van gevels, voor vloeren en badkamers. Het gebruik van natuursteen in een huis geeft dan ook een prachtig resultaat. Uw hele interieur past mooi bij elkaar en straalt een elegantie uit die andere materialen simpelweg niet bieden. Zowel het kopen, als het bewerken van natuursteen kunt u overlaten aan de Kempense Steenkapper!

Natuursteen bewerken tot de mooiste producten

Bij de Kempense Steenkapper zijn wij zeer bedreven in het bewerken van verschillende soorten natuursteen. Deze natuursteen wordt gewonnen in Henegouwen en in de steengroeve worden de beste stenen geselecteerd voor transport en het bewerken. Op opdracht kunnen wij Belgische arduin, marmer en graniet bewerken tot keuken- en badkamertabletten, wastafels en zelfs hele badkamers! Het eindresultaat is altijd volledig op maat en in overeenstemming met uw wensen en eisen.

Speciaal verzoek? Laat het ons weten!

Heeft u een origineel idee voor het gebruik van natuursteen in uw woning of pand? Laat het ons dan weten! Wij kunnen uw producten voor u op maat maken. Neem hiervoor contact op met de Kempense Steenkapper door het contactformulier in te vullen of te bellen met 016 84 45 16. U bent ook van harte welkom in onze toonzaal waar u alle afgewerkte natuurstenen producten kunt bekijken.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16