Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Natuursteen badkamer

Natuursteen badkamer

Een natuursteen wastafel in uw badkamer biedt comfort, klasse, en gemak! Een badkamer van natuursteen ziet er schitterend en solide uit. Geen kastjes van spaanplaat of een goedkoop uitziende kunststof wastafel, maar oerdegelijk natuursteen van topkwaliteit. Tenminste, wanneer u het natuursteen voor uw badkamer aanschaft via de Kempense Steenkapper in Westerlo. Vanuit de steengroeve bij Henegouwen komt het beste Belgische hardsteen uit de omgeving. Dankzij de unieke samenstelling van de bodem is deze natuursteen van veel hogere kwaliteit dan veel steensoorten die worden geïmporteerd vanuit het buitenland. Maak uw badkamer af met natuursteen van de Kempense Steenkapper!

Het gemak van een natuursteen badkamer

Natuursteen gebruiken als bouwmateriaal voor uw badkamer is ideaal wanneer u een badkamer wilt die weinig onderhoud nodig heeft. In tegenstelling tot veel andere materialen slijt natuursteen nauwelijks en is het erg makkelijk schoon te houden. Vanwege de hardheid van het materiaal is kans op beschadigingen of scheuren erg klein, en ook verkleuringen zullen niet tot nauwelijks optreden. Een ander voordeel is dat u met een natuursteen badkamer geen standaard badkamer koopt. De natuursteen wordt op maat gemaakt zodat u een unieke wastafel, bad, of vloer in uw badkamer krijgt. Neem dan ook vandaag nog contact op met de Kempense Steenkapper om een afspraak te maken voor het ontwerp van uw nieuwe badkamer.

Afspraak maken of langskomen in onze toonzaal

Overtuig uzelf van de voordelen van natuursteen voor uw nieuwe wastafel of complete badkamer door langs te komen bij de Kempense Steenkapper in Westerlo. In onze toonzaal kunt u alle afgewerkte producten zelf bekijken en om advies vragen aan het deskundige personeel. Als u nu al vragen heeft kunt u ons contacteren via het contactformulier of op 016 84 45 16.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16