Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Gevelbekleding natuursteen

Gevelbekleding natuursteen

Bent u ook zo gecharmeerd van een gevelbekleding in natuursteen? Of wat dacht u van een vensterbank van natuursteen? Gecombineerd met een plint en dorpel van natuursteen kunt u uw woning een prachtige, rustieke aanblik geven. Voor een eenatuursteen uit België komt u natuurlijk naar de Kempense Steenkapper in Westerlo! Hier kunt u natuursteen voor uw gevelbekleding voor een zeer aantrekkelijke prijs kopen. Interessant voor aannemers en projectontwikkelaars is bovendien dat natuursteen in grote hoeveelheden kan worden afgenomen voor een zeer concurrerende prijs!

Gevelbekleding van natuursteen, niet alleen mooi, ook functioneel

Wist u dat gevelbekleding van natuursteen niet alleen vanwege esthetische overwegingen wordt aangebracht? Het dient ook een ander doel. Gevelbekleding van natuursteen beschermt het gebouw tegen de invloeden van weer en wind. Daarnaast heeft de gevelbekleding een isolerende werking. Bijkomend voordeel is dat u als pandeigenaar daardoor minder hoeft te betalen aan stookkosten. En met een dorpel, plint en vensterbank van natuursteen vormt het een mooi geheel.

Volledig afgewerkte dorpel, plint en vensterbank van natuursteen

De Kempense Steenkapper heeft veel aannemers, projectontwikkelaars en architectenbureaus in het klantenbestand. Voor deze professionals is het van belang dat producten van natuursteen, zoals een plint, dorpel of vensterbank volledig afgewerkt besteld kunnen worden. Het werk gaat immers door en het bewerken van natuursteen vraagt om specialistische apparatuur. Bij de Kempense Steenkapper kunt u de bewerking van uw natuurstenen producten dan ook met gerust hart uit handen geven. U concentreert zich op uw project, in de zekerheid dat u de juiste producten van uitzonderlijke kwaliteit geleverd krijgt.

Soorten natuursteen die u kunt bestellen bij de Kempense Steenkapper

De natuursteen van de Kempense Steenkapper is het beste dat België te bieden heeft. In tegenstelling tot veel natuursteen die wordt geïmporteerd vanuit het buitenland, voldoet deze natuursteen aan de geldende WTCB-normen. De hoofdmoot van de natuursteen in het assortiment is Belgische arduin of blauwsteen. Daarnaast kunt u bij de Kempense Steenkapper ook terecht voor:

  • Graniet;
  • Marmer;
  • Composiet.

Ook de producten van natuursteen die u kunt bestellen zijn uitgebreider dan enkel een dorpel, vensterbank of plint. Complete keuken- of badkamertabletten en deuromlijstingen behoren tot de mogelijkheden.

Kom vooral langs om de collectie te bekijken

We kunnen u allerlei foto’s laten zien van de producten die u kunt bestellen, maar een foto geeft nooit een volledig beeld van de werkelijkheid. De lichtinval en de kwaliteit van de foto kan een vervormd beeld geven. Kom daarom langs in onze toonzaal om de natuurstenen producten van de Kempense Steenkapper van dichtbij te bekijken. Dan kunt u zelf een oordeel vormen over de kwaliteit en eventuele vragen kunt u rechtstreeks aan het behulpzame en goed opgeleide personeel stellen. Heeft u nu al vragen waar u graag een antwoord op zou krijgen? Contacteer ons dan door het contactformulier in te vullen of even te bellen naar het telefoonnummer 016 84 45 16.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16