Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Blauwsteen

Blauwsteen

Belgische blauwsteen is een steensoort die zeer geliefd is onder projectontwikkelaars en architecten. De reden is dat blauwsteen een uitgesproken kleur heeft die zich prima leent voor het maken van wasbakken, deurlijsten en vloeren. Het is een harde steensoort en dat betekent dat het een zeer duurzaam materiaal is dat nauwelijks aan slijtage onderhevig is. Bij de Kempense steenkapper kunt u blauwsteen van eigen bodem kopen in grote hoeveelheden. Desgewenst kunt u ook compleet afgewerkte producten afnemen.

Topkwaliteit blauwsteen van Belgische bodem

Bij de Kempense Steenkapper in Westerlo wordt in de steengroeve al begonnen met het selecteren van de beste stenen die kunnen worden gebruikt voor het vervaardigen van steenproducten. U koopt bij ons dus enkel de beste blauwsteen. En het is zelfs mogelijk om de blauwsteen die u heeft besteld te laten bezorgen op de werf. Zo kunt u direct aan de slag met de beste blauwsteen die België te bieden heeft!

Contact opnemen of langskomen

Bent u voor uw bedrijf nog op zoek naar blauwe hardsteen? Dan bestelt u dit makkelijk en snel bij de Kempense Steenkapper. U kunt ons hiervoor aanspreken via het contactformulier of bellen op telefoonnummer 016 84 45 16. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze toonzaal zodat u de steen van dichtbij kunt bekijken.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16