Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Belgische hardsteen

Belgische hardsteen

Bij de Kempense Steenkapper in Westerlo kunt u terecht voor compleet afgewerkte producten van Belgische arduin, natuursteen en hardsteen. Een echt Belgisch kwaliteitsproduct dus! Belgische hardsteen of natuursteen, zoals arduin, is voor aannemers en architecten een geliefd product om mee te werken. Ondanks de hardheid van de steen, kunt u deze met het juiste gereedschap prima bewerken en maakt u hiermee de meest stijlvolle keukenaanrechten, deuromlijstingen of badkamertabletten. Neem vooral contact op indien u Belgische arduin, natuursteen of hardsteen wilt bestellen.

Topkwaliteit Belgische hardsteen uit Henegouwen

Hardsteen en natuursteen wordt in veel landen gewonnen uit steengroeves. In veel gevallen valt de kwaliteit echter tegen omdat er te weinig controle wordt uitgeoefend in de steengroeve zelf. Als gevolg van het lange transport naar Europa kan de steen ook beschadigen. Bij de Kempense Steenkapper begint de controle van de steenblokken al in de steengroeve in Henegouwen. Deze Belgische arduin is veel sterker en duurzamer dan hardsteen en natuursteen uit het buitenland. Niet ieder blok is hetzelfde en dankzij deze voorselectie wordt alleen de allerbeste natuur- en hardsteen verkocht aan klanten.

Belgische natuursteen kopen voor concurrerende prijzen

Als aannemer kunt u bij de Kempense Steenkapper WTCB gecertificeerde Belgische arduin en ander soorten natuursteen en hardsteen, zoals graniet en marmer, kopen voor concurrerende prijzen. Dat komt door de grote hoeveelheden die wij afnemen bij onze leveranciers. Daardoor kan er geleverd worden aan grotere bouwfirma’s voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u meer weten over de oer-Belgische topproducten van de Kempense Steenkapper? Kom dan een keer langs om te kijken hoe wij werken! In de toonzaal ziet u dan direct de producten waartoe de Belgische natuursteen en hardsteen worden verwerkt. Hier kunt u wel het beste een afspraak voor maken, zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen vrijmaken. Een afspraak maken doet u door het contactformulier in te vullen of te bellen met telefoonnummer 016 84 45 16.

 

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.

De Kempense Steenkapper

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16