Bij ons zit u gebeiteld

Het fijne werk in natuursteen

Natuursteen, onze finesse

Home » Arduin keukenblad

Arduin keukenblad

Een arduin keukenblad, vloer of deuromlijsting kunt u, volledig afgewerkt, kopen bij de Kempense Steenkapper in Westerlo. Arduin, ook wel blauwe hardsteen genoemd, wordt door de leveranciers van de Kempense steenkapper gewonnen in de steengroeve van Henegouwen. Deze ruwe arduin wordt vervolgens verwerkt tot verschillende producten van topkwaliteit. Bestel uw arduin deuromlijsting, vloer of keukenblad door contact op te nemen met de Kempense Steenkapper!

Een steengoed arduin keukenblad van de Kempense Steenkapper

Een van de voordelen van een arduin keukenblad, vloer of deuromlijsting is dat deze nauwelijks beschadigd raakt door het gebruik en weinig slijtage vertoont. Daarnaast is het natuurlijk ook een kwestie van smaak en stijl. Omdat het arduin dat verwerkt wordt in deze eindproducten afkomstig is uit België, voldoet deze hardsteen aan de geldende kwaliteitseisen die binnen de EU van kracht zijn. En dat is altijd maar de vraag bij arduin dat uit het buitenland komt. Dankzij de unieke samenstelling van Belgisch arduin, dat een veel hogere dichtheid heeft dan arduin uit andere landen, heeft u straks een keukenblad of vloer liggen waar menigeen jaloers op zou zijn!

De extra service die u van de Kempense Steenkapper mag verwachten

U kunt altijd even langs komen bij de Kempense Steenkapper. In de toonzaal kunt u alle soorten hardsteen en natuursteen van dichtbij bekijken, evenals de afgewerkte producten. Al uw vragen worden dan direct beantwoord door het vakkundige personeel. Ook speciale verzoeken horen wij graag van u. Als klant bent u koning en de Kempense Steenkapper zet voor u graag alle zeilen bij voor een resultaat waar u helemaal tevreden mee bent.

Contact bij vragen

Heeft u in onze toonzaal een prachtige arduin deuromlijsting gezien die u wilt bestellen? Of wilt u weten of uw vloer geschikt is voor tegels van arduin? Neem dan vooral contact op met de Kempense Steenkapper. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of bellen met telefoonnummer 016 84 45 16.

Contactgegevens

De kempense Steenkapper bvba
Lossing 18
2260 Westerlo

 

info@desteenkapper.be
Tel: 016 84 45 16

Neem vrijblijvend contact op!

 

Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 

Maak vandaag nog een afspraak of kom eens langs en we helpen je graag verder.